Baseret på skyVac ™ Industrial system har Spinaclean ™ nu designet det mest avancerede, transportable rensesystem til rådighed, skyVac ™ Interceptor. Verdens første fuldstændigt uafhængige tagrenderensningsssystem med sit eget kraftværk ombord.

Frit for elektrisk kraft leverer det helt mobile system 155 ”vandløft, en hurtig luftstrøm på 8.000 liter luft/min og en enorm tromle på 90 liter, hvilket gør det til verdens mest kraftfulde fritstående rensemaskine.

* Inkluderer skyVac ™ Elite fastklemme kulfiber sugestænger med den ny SkyVac frigørelsesventil som standard. Fremmer hurtig frigørelse af snavs / græs uden behov for at slukke for vakuummotorer eller manuelt fjerne torv fra enden af

SkyVac ™ Interceptor

sidder på en robust al retningsvogn med flere retninger og har et kraftværk ombord, der gør det helt uafhængigt af alle elektriske forsyningskrav. Drevet af en robust Honda-motor, der overholder verden over, betyder, at dette unikke system kan rengøres overalt i verden til enhver tid.

SkyVac ™ Interceptor er designet specielt med brugeren i tankerne og er placeret i et terrænchassis, så du nemt kan manøvrere systemet ned ad sidestier og smalle rum.

Med en ekstrem kraftig vakuumkapacitet løfter og fjernes det tungeste affaldsstof fra tagrender op til 40 fod fra jorden med den ekstra tilføjelse af et blæseegenskab, der hjælper med rengøring og selv-af- blokering.

Fås i 3 højde pakker op til 4 etager / 12m / 40ft, med skyVac ™ Elite-polsystem. Dette utroligt lette men alligevel superstærke polsystem giver operatøren større manøvrerbarhed og mindre muskeltræthed. Også inkluderet er den patenterende ventende frigivelsesstolpe med nyskabende drejet manchet, der giver operatøren større fleksibilitet, mens han arbejder for at frigøre tufts af snavs og græs. Elite Pole-systemet komplimenteres med et udvalg af værktøjer og tilbehør sikrer let adgang til tagrender over forhindringer som udestue.

SkyVac ™ Interceptor er tilgængelig i en træk- eller nøglestartindstilling og kan tackle de mest udfordrende krav til rensning af tagrender og sikrer præcision rengøring hver gang.